Projektledare Supply Chain Production

Vacancies 02 April 2019

Closing date

28-Apr-2019

Location

Karlskoga

Contact

Exina Karmanik [C] +46 (10) 2168267
Malin Carlsson +46 (586) 81897
Apply for job!

Vi söker nu en Produktionsprojektledare för serieproduktion eller Licenser. Är du intresserad? Läs mer nedan och ansök!

Din framtida utmaning

Arbetet innebär att du har ansvar för hela försörjningskedjan enligt Supply Chain. Du skall leda och/eller delta i hela framtagningsprocessen, samt även delta i offertarbete.

Arbetet skall bedrivas enligt fastställd projektstyrningsmodell. Du kommer att jobba antingen med Licenser eller med någon av våra etablerade produkter och rapporterar direkt till programenheten.

Resor både inom och utanför Sverige kan ingå i arbetet beroende på projekt. 

Den du är idag

Vi söker dig som motiveras av att arbeta målfokuserat och trivs med stort eget ansvar. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är driven och kan ta egna initiativ. För att lyckas i din roll måste du vara bra på att kommunicera.

Vi vill att du är en person som får saker att hända samtidigt som du tar ansvar för resultatet. Du ska kunna arbeta både operativt och strategiskt och samarbeta med medarbetare på olika nivåer i företaget.

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund i form av relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Givetvis har du också ett tekniskt intresse och en god förståelse för produktion och erfarenhet av projektledning. Du behöver kunna tala och skriva både svenska och engelska.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Du blir en del av avdelningen för projektledning inom Supply Chain Production. Avdelningen på drygt 10 personer ansvarar för att leda projekt för serieproduktion, utvecklingsprojekt och licenser/transfer of technology (ToT) inom produktion. Avdelningen arbetar även med kalkylering och configuration management. Arbetet bedrivs i nära samarbete med Business Unit Ground Combat, Inköp, Utveckling och självklart vår produktionsavdelning.

Välkommen med din ansökan!

Apply for job!