Provmetodutvecklare inom flygprov och verifiering

Vacancies 08 July 2019

Closing date

31-Aug-2019

Location

Linköping

Contact

Linus Hall [C] +46 (10) 2167734
Per-Olof Marklund +46 (10) 2165369
Apply for job!

Din framtida utmaning

I din roll som provmetodutvecklare kommer du med tiden ha möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter efter kompetensområde och intresse.

Arbetet består bland annat av att:

  • Utveckla och ansvara för script och analys- och utvärderingsverktyg som används av flera provteknikområden.
  • Samverka med dagens operativa provingenjörer och provteknikansvariga med utredningar, utveckling och implementering av verktyg och metoder.
  • Innovativt studera och implementera möjliga tillämpningar av ny teknik som leder till kvalitetshöjning och effektivisering av våra nuvarande provmetoder.

Eftersom det är komplexa system du kommer att arbeta med får du genomgå utbildningar avseende både produktkunskap, verktyg, arbetsmetodik och företagskännedom. Detta gör också att du i början får möjlighet att nätverka med både erfarna och andra nyanställda.

Den du är idag

Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är resultatinriktad och har förmåga att omsätta ny teknik till användbara tillämpningar. Du tycker det är stimulerande att hjälpa, stötta och lära av andra medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och vi utgår från att du är en positiv och initiativrik person som trivs med att arbeta i team såväl som självständigt.

Din bakgrund bör vara civilingenjör och du har kunskap i programmering. Erfarenhet av provning eller systemutveckling är meriterande. Dokumentation sker till övervägande delen på engelska och därför är goda kunskaper i engelska nödvändigt.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du bli en del av

Du kommer att bli en del av avdelningen Flygprov och verifiering. Som provmetodutvecklare kommer du att arbeta i ett team som idag består av 5 medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet av flygutprovning som tillsammans förvaltar och fokuserar på teknik som kan leda till kvalitetshöjning och effektivisering av våra nuvarande provmetoder. Vi är en del av Saab Aeronautics.

Verkar det intressant? Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande.

Apply for job!