Räddningsvinsch Mekaniker

Vacancies 24 June 2020

Closing date

23-Aug-2020

Location

Linköping

Contact

Exina Karmanik +46 (10) 2168267
Martin Pihl +46 (13) 231518
Apply for job!

Känner du dig redo för nya utmaningar och har ett stort tekniskt intresse, då kan vi ha tjänsten för just dig!
 

Din framtida utmaning

Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flygplan- och helikopterbranschen runt om i Sverige och Norden. Vi bedriver verksamhet främst i Linköping och Ronneby och söker nu en Mekaniker till vår verkstad i Linköping där vi underhåller Räddningsvinschar och Lastkrokar tillhörande olika Helikoptersystem. Där kommer du att bli en del av ett team som består av 8 personer.

I rollen som Mekaniker för Räddningsvinsch kommer du att arbeta på komponentnivå med att genomföra felsökning, underhåll, reparationer och sluttester enligt fastställda instruktioner och regelverk. Vid behov stöttar vi också Helikopteroperatörerna med underhåll ute på plats samt utbildar deras personal.
 

Den du är idag

För den här tjänsten söker vi dig som har gymnasieutbildning eller tidigare relevant erfarenhet. Vi ser att olika typer av bakgrund inom industri och mekanik kan vara relevant för den här tjänsten. Det som är av stor vikt är att du har ett tekniskt intresse och vana att skruva.


Meriterande är erfarenhet av komponentunderhåll och kunskaper inom finmekaniskt arbete.

Du har lätt att samarbeta med andra, är serviceinriktad, flexibel och trivs med att jobba i grupp samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag: 2020-08-23
 

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

En av våra främsta styrkor är vår flexibilitet där vi kan erbjuda både varierande och utmanande arbetsuppgifter där du till stor del kan planera dina dagar själv. När du börjar hos oss finns det möjlighet att genomgå en del utbildningar, dessa kan utföras både inrikes och utrikes. Då Saab är en stor arbetsgivare så finns det också stora utvecklingsmöjligheter.


Välkommen med din ansökan!

Apply for job!