Reparatör

Vacancies 13 August 2019

Closing date

03-Sep-2019

Location

Karlskoga

Contact

Anna-Maria Törshagen [C] -
Anders Peterson +46 (586) 84478
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vi söker en Reparatör till sektionen för underhåll och prototyptillverkning. Vi är idag 19 personer på sektionen och är organiserade under Produktionstekniska avdelningen som totalt består av c:a 60 medarbetare.

 

Din framtida utmaning

 Du kommer framförallt att arbeta med förebyggande underhåll på vår produktionsutrustning, men även akuta reparationer och montering av ny utrustning kommer att förekomma. Du kommer inledningsvis att gå parallellt med en erfaren reparatör, på sikt kommer arbetet att vara självständigt. Säkerhetstänkandet är viktigt då du kommer att arbeta i nära anslutning till explosiver

 

Den du är idag

Vi söker dig som har kunskap om, och ett allmänt intresse för underhåll och teknik. Erfarenhet av automation, PLC och industriel är meriterande. Det krävs att du är flexibel, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Körkort för bil är ett krav.

Rekryterande chef:

Anders Peterson +4673-446 44 78

Kontakt HR:

Malin Sjöstrand Näsman malin.s.nasman@saabgroup.com +46 73 446 14 20

Dan Ericson dan.ericson@saabgroup.com  +46 73 446 21 44

 

Vad du blir en del av

Produktionen är en del av affärsområdet Dynamics som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Apply for job!