SAAB söker montörer till sin civila flygplanstillverkning

Vacancies 19 November 2019

Closing date

29-Dec-2019

Location

Linköping

Contact

Alan Hamasaleh +46 (10) 2162939
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.
 

Din framtida utmaning
 

Arbetet som flygplansmontör på Saab innebär att du tillsammans med ditt team monterar flygplansdelar till Airbus och/eller Boeing där verktyg och instruktioner är dina främsta redskap. Tillsammans ansvarar teamet för kvalitet, leveranser och effektivitet! En naturlig del av arbetet är att komma med effektivitetsförbättringar så att vi kan korta ledtider och få fram effektivare processer. Anställningen kommer inledas med en grundläggande utbildning i monteringsteknik av flygplansstruktur.


Tjänstens arbetstid är tvåskift.

Den du är idag
 

Vi söker dig som vill arbeta i en tillverkande industri! Har du ett öga för detaljer och förbättringar samt är effektiv kan sammanbyggnadsmontör passa dig, även om du inte arbetat inom industri tidigare, vi utbildar dig på plats! Noggrannhet och kvalité är en självklarhet när man jobbar med flygplan. Att vara proaktiv i sitt sätt att arbeta är också något vi värdesätter för att få ett bra flöde i vår produktion. Då arbetet sker i team är det viktigt att du är en lagspelare som även har förmågan att arbeta individuellt.

Krav för tjänsten:

  • Du har datorvana då datorn används som ett hjälpmedel i arbetet
  • Du talar och skriver flytande svenska och har grundläggande kunskaper i engelska

Det är meriterande med erfarenhet från industriarbete men dock inget krav. Anställningen startar med en intern utbildning på vår egna verkstadsskola för att säkerställa din kompetens och ge dig en grundutbildning för arbetet som montör på Saab. Detta är ett arbete som passar dig, tjej eller kille, som kanske vill prova en helt ny inriktning i ditt yrkesliv.


Vad du blir en del av
 

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK. Inom Aerostructures arbetar vi med utveckling, industrialisering samt tillverkning av främst civila flygplansdetaljer till Airbus och Boeing. Inom avdelningen produktion söker vi nu montörer till vår sammanbyggnad.

Intervjuer och urval kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Matilda Norberg på Matilda.Norberg@Skill.se eller 013-4738167.

Apply for job!