Sektionschef elektronik

Vacancies 20 December 2019

Closing date

24-Jan-2020

Location

Linköping

Contact

Emir Acar +46 (10) 2169353
Klas Wahlström +46 (10) 2171176
Apply for job!

Din framtida utmaning

Vi söker nu 2st sektionschef till avdelningen Product Platform med placering i Karlskoga respektive Linköping. 

Du kommer att ansvara för en grupp om ca 20 medarbetare och konsulter, vars huvudsakliga uppdrag är att bidra med elektronikkompetens inom områdena elektroniksystem och elektronikkonstruktion till våra projekt med elektronikinnehåll.

Du kommer i din roll som sektionschef ansvara för att coach, vägleda och motivera dina medarbetare för att nå individuella samt projekt och linjegemensamma mål, vilket också inkluderar daglig styrning i form av prioriteringar, resursallokeringar och produktkalkylering.

Du kommer också att jobba tätt tillsammans med dina sektionschefskollegor inom product platform & Verification för att på ett effektivt sett leda och fördela arbetet inom och mellan sektionerna.

Den du är idag

Vi söker dig som har erfarenhet av produktutveckling och elektroniksystem med en vilja att utvecklas som ledare. Önskvärt är att du har tidigare ledarerfarenheter inom just utveckling, antingen i rollen som linjechef eller projektledare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där våra ledord i form av Precision - Teamwork - Resultat står i centrum för vårt urval. För oss är det viktigt att kunna fokusera och göra saker rätt från början, ha förmågan att lyfta blicken och tänka utanför den egna gruppen samt generera resultat genom att hugga i när det verkligen gäller.

Vad blir du del av;

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Product Platform & Verification består idag av ca 170 medarbetare fördelat på sex sektioner varav tre finns Karlskoga och tre i Linköping. Avdelningens huvudsakliga uppdrag är elektronikutveckling och systemprovning.

Avdelningen växer och vi söker därför 2st sektionschefer inom området elektronikutveckling, en med placering i Linköping och en i Karlskoga.

På Saab vill vi alltid ligga steget före, både när vi utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men också i vår strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald. Tillsammans arbetar vi mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen och urval sker löpande.

Apply for job!