Senior Kvalitetsledare

Vacancies 26 November 2019

Closing date

17-Dec-2019

Location

Huskvarna

Contact

Annika Holm Lindström [C] -
Almedina Rimarcuk +46 (36) 388410
Apply for job!

Din roll

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta som operativ kvalitetsledare med fokus på verksamhetsutveckling samt kvalitetssäkring inom utvecklings- och kundprojekt. Du kommer att jobba med förbättringar, utveckling och underhåll av vårt verksamhetssystem. Inom projekt ska du genomföra och följa upp de kvalitetspåverkande aktiviteterna i första hand relaterat till projekt med fokus på såväl teknik, konfiguration som arbetsprocesser. En viktig del är att vidareutveckla våra metoder för styrning och granskning av projekt samt kostnader för kvalitetsbrister. Inom SAAB jobbar vi med värderingar med fokus på Kunnande, Vilja och Förtroende och det genomsyrar hela vår verksamhet, från rekrytering och utbildning till ledarskap och individuell målsättning för alla medarbetare.

Den är du idag

Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller har tillägnat dig likvärdig kompetens på annat sätt. Som person är du analytisk och noggrann, har ett stort personligt engagemang, är pro-aktiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du bör vara flexibel, öppen för förändringar och brinna för nya idéer. Du är öppen och ärlig mot medarbetare och kunder samt att du litar på andras förmåga och respekterar tagna beslut. Vi ser att du är strukturerad, gillar att arbeta i team, har en stark personlighet och visar lojalitet. Du har tidigare uppvisat ett högt kvalitetsmedvetande.

Vi söker dig som har erfarenhet av

  • Projekt, teknik, produktion och leverantörer.
  • Verksamhetsutveckling, konfigurationsstyrning och förändringsarbete.
  • Revision och RCA genomförande.
  • SW utveckling är meriterande

Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken

Vad blir du en del av:

Saab Training & Simulation (T&S) är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Vi kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt.

Se vår företagspresentation på youtube.

Saab Training har ca 450 anställda och vi finns i 18 länder runt om i världen.

Denna tjänst kräver att du genomgår och blir godkänd i säkerhetsprövning

För denna tjänst kommer vi att tillämpa löpande urval.

Apply for job!