Service Manager / Projektledare

Vacancies 28 March 2019

Closing date

28-Apr-2019

Location

Växjö

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Maria Jernbäcker +46 (470) 42239
Apply for job!

Service Manager/Projektledare

Din roll

I rollen som Service Manager/Projektledare arbetare du nära  dina kunder och ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av våra lösningar. Du ansvarar för att rutiner, processer och SLA följs samt ger förslag på förbättringar och nya funktioner. Du utvecklar dina kunder både affärsmässigt och tekniskt genom  förståelse för deras verksamheter. I den här rollen erbjuds du en vardag med stor variation innehållandes utmanande frågeställningar! Uppdraget handlar om att både förvalta och utveckla befintliga lösningar. Du samarbetar tätt med vår Service Desk, andra Service Managers, systemutvecklare och systemingenjörer. Du kommer leda förvaltningsmöten med kunden och vara aktiv vid större incidenter och problem. Du kommer även agera projektledare i nya vidareutvecklingsprojekt.

Din profil

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av IT Service Management eller projektledning av IT-system. Du kommer antingen från rollen som konsult, tekniker, servicedesk eller från systemutvecklingshållet. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.

Du har erfarenhet och kunskap om ITIL processer. Det är meriterande om du idag arbetar med ITIL Management i rollen som Service-, Incident-, Problem-, eller Change Manager. Det är även meriterande med certifiering inom ITIL Foundation 3.0.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
 

Som person är du metodisk i ditt arbetssätt och van att hantera intensiva situationer som det kan vara vid felavhjälpning och support. Du trivs med att arbeta nära dina kunder och du är drivande och ser till att leverera. Vidare är du duktig på att prioritera och har förmågan att fatta beslut. För att trivas hos oss behöver ha lätt att kommunicera med din omgivning och stor social förmåga.

Vad du blir en del av

Du blir en del av avdelningen Public Safety and Security där vi utvecklar och supportar lednings- och samverkanssystem till olika aktörer som arbetar med samhällssäkerhet. Våra system används för att leda och effektivisera kritiska verksamheter i samhället, vilket ställer höga krav på säkerhet och tillgänglighet.

Våra kunder och användare finns inom polisen, samhällskritiska myndigheter, flygplatser, kollektivtrafik och kriminalvård. Våra system är kritiska för våra kunder så fokus ligger på prestanda, robusthet och säkerhet. Att arbeta nära kunden och förstå deras verksamhet och utmaningar är viktigt för oss.

Att arbeta hos oss ger dig möjligheten till att utvecklas tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta med oss ? Läs vår People Philosophy

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Apply for job!