Serviceingenjör med inriktning marin kommunikation

Vacancies 18 March 2020

Closing date

17-Apr-2020

Location

Karlskrona

Contact

Marie Olsson +46 (10) 2174438
Peter Eriksson +46 (10) 2168718
Apply for job!

Saab Kockums AB, en del av SAAB, är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Vi designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik. Andra framgångsrika produkter är det luftoberoende Stirling (AIP) systemet och minröjningssystem. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker!

På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.

Din framtida utmaning

Som Serviceingenjör hos oss på Maintenance Electronics Coms and Sensor System utför du och dina kollegor nyinstallation, driftsättning, felavhjälpning och service/underhåll av marina sambandssystem. Du kan även bli delaktig i framtagning av modifieringsförslag av system.

Den du är idag

Du har en Gymnasial teknisk utbildning eller motsvarande inriktning inom elektronik/telekommunikation. Det är även önskvärt om du har en vidareutbildning på YTH/Högskola inom telekommunikation, nätverksteknik eller motsv. Du har god kännedom om konfigurering av nätverk & datorer, samt god kännedom om mätteknik på antenn/radiosystem. Arbetet kräver att du behärskar teknisk engelska. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete med radio, sambandssystem, elektronik och nätverk.

Det är viktigt att du har god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I arbetet ingår även en del tjänsteresor inrikes men även utrikes kan förekomma. Därför är körkort ett krav. Som person så är du öppen och kommunikativ och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Ditt arbete kännetecknas av ett ansvarstagande samt en stark förmåga att ta dig an problem och nya situationer på ett logiskt och systematiskt vis. Tjänsten omfattas av försvarssekretess .

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Saab Kockums med Experis Engineering. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Carina Berg på telefon 0455-302773. För mer information är du välkommen att ringa Peter Eriksson, Sektionschef Maintenance Electronics Coms and Sensor System, på tfn 010-216 87 18. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

Ansökan skickar du till Experis. Följ länk .

https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/167dee95-6d2d-40ef-8af2-98f61987079c/kockums-soker-en-kommunikativ-serviceingenjor/?search=kockums

Apply for job!