Support team Gripen fighter

Vacancies 12 February 2020

Closing date

04-Mar-2020

Location

Linköping

Contact

Karin Lifvergren [C] +46 (10) 2168038
Isabelle Radi +46 (13) 181945
Apply for job!

Vill du jobba med en av de mest avancerade flygsystem som marknaden har att erbjuda?

Din framtida utmaning

Som Flygtekniker arbetar du i nära samarbete med slutkund och övrig industri och ditt arbete sker under eget ansvar med stöd av regelverk, rutiner och övriga kollegor. Vi supportar kunder både i och utanför Sverige

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av planerat och felavhjälpande underhåll samt klargöring och rangering. Sektionen har även i uppdrag att stötta vår 147/V7 skola, där vi genomför typkurser på bl.a. JAS 39. Eftersom vi supportar kunder både i och utanför Sverige förekommer resor under perioder.

Den du är idag

Du har tidigare jobbat med militära flygplan samt genomfört Basic Training eller Basic Examniation B1:1. Meriterande är arbetslivserfarenhet från branschen, RML B1:1 certifikat på 39A/B, 39C/D, SK60 eller Tp84 samt Civilt EASA B1:1 eller B1:3.

Du har lätt att samarbeta och trivs att jobba i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är serviceinriktad och anpassar dig gärna till nya omständigheter. 

Du behärskar engelska i både tal och skrift.   

Vad du blir en del av

Support and Services, är ett affärsområde inom SAAB som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela dess livscykel.

Aviation Training är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flygplan runt om i Sverige och andra delar av världen. Sektionen Technical Support är en sektion inom Aviation Träning som främst bedriver verksamhet i Linköping och Såtenäs och som också är anställningsorterna vi rekryterar till.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut!

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Apply for job!