SW verifierare med passion för Continuous Integration!

Vacancies 07 February 2020

Closing date

08-Mar-2020

Location

Göteborg

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Thomas Ridderstråle +46 (31) 7948705
Apply for job!

SW verifierare med passion för Continuous Integration!

Om du trivs i en kreativ miljö och gillar att hitta lösningar på problem genom att arbeta i tvärfunktionella utvecklingsteam är vi platsen för dig! Vårt mål är att bli ännu bättre på att utveckla mjukvara med fokus på test för denna tjänst.

Din roll

Du kommer ingå i ett tvärfunktionellt agilt team. Där finns stora möjligheter att utvecklas och prova nya utmaningar samtidigt som det finns stora möjligheter att vara med och påverka såväl våra produkter som arbetssätt. Trenden är att andelen programvara och dess komplexitet ökar kraftigt i våra produkter. Samtidigt ökar krav på kortare ledtider och feedback-loopar. Vi hoppas att du är en av våra framtida nyckelspelare som vill lyfta oss avseende ett bra flöde från krav till levererad mjukvaruprodukt.

Dina uppgifter kommer bestå av:

  • Specificera och planera mjukvarutester
  • Testa/integrera/verifierera applikationsprogramvara i komplexa radarsystem
  • Vidareutveckla testmiljöer och tillhörande metodik
  • Utveckla applikationsmjukvara för flygande radarsystem

Din profil

Du är troligtvis en programvaruutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Du har ett intresse för mjukvarutest och gärna kunskap inom Continuous integration och automatiska tester. Det är viktigt att du gillar att samarbeta med andra och månar om teamets bästa. Du är en person som gillar ordning och reda eftersom programvara i flygande system har extra höga säkerhetskrav.

Krav på kompetens:

  • Mjukvaruutveckling (gärna med tidigare erfarenheter efter utbildning)
  • Gillar att jobba såväl i team som självständigt
  • God kommunikation i både tal och skrift (svenska och engelska)
  • Civilingenjör/högskoleutbildning

Meriterande kompetens

  • Erfarenhet av mjukvarutest
  • Erfarenhet av DevOps

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Surveillance, ett Affärsområde inom Saab, är en världsledande leverantör av system för bl.a. sensorer och självskyddssystem. Affärsenhet Radar Solutions är ansvarig för Radarprodukter i  flygande-, markbaserade- och marina system.  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Saab? Läs vår People Philosophy

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Apply for job!