System- och mjukvaruutvecklare till Saab Dynamics

Vacancies 02 July 2020

Closing date

30-Aug-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Anna Gustavsson +46 (13) 184304
Apply for job!

Gillar du tråkiga måndagar? Det gör vi! Det betyder att allt är som det ska och att vi är trygga. Vårt mål är att skydda människor. Det gör vi tillsammans genom att ständigt titta framåt och utmana de tekniska gränserna. Söker du dessutom en arbetsplats där du har roligt på jobbet? Då är detta definitivt något för dig!  

Din roll

Har du erfarenhet av inbyggda system, mjukvaruutveckling eller testning? Vill du arbeta med realtidssystem, sensorer eller planeringssystem? Vill du hellre jobba med utvecklingsmiljöer, programvarukvalité eller säkerhetskritisk programvara?  Vi har stor variation på de tjänster vi erbjuder.


Vi arbetar med mjukvaruutveckling på många nivåer och inom flera discipliner. Det är allt från inbyggda system där vi utvecklar stora delar av vår elektronik själva, till stora grafiska planeringssystem. Däremellan finns utveckling av simulatorer, underhåll av äldre system och design av nya. Vi har många nya projekt på gång vilket medför stora utmaningar med spännande och varierande arbetsuppgifter.

Flera av våra projekt innebär att teamet gör ett helhetsåtagande som täcker planering, krav och design, utveckling, test och verifiering. Det innebär att du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa, dokumentera och redovisa resultatet. Om du har driv och intresse finns det stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter. Vill du veta mer om Saab-livet och fördelarna med att börja hos oss? Läs gärna vår People Philosophy.

Den du är idag

Har du några års erfarenhet och söker nya utmaningar? Du tycker om att samarbeta men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ i ditt arbete när det behövs. Du är ansvarsfull och delar gärna med dig av dina kunskaper.

Du är civil- eller högskoleingenjör med någon form av bakgrund inom mjukvaruutveckling från dina studier och tidigare arbete. Meriterande är erfarenhet av olika typer av utvecklingsprocesser och mjukvaruutveckling.

För att vara aktuell i rollen ska du ha goda kunskaper inom C/C++ då detta är vårt mest frekventa språk. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper inom moderna verktyg och tekniker som t.ex. Linux, git, jenkins, bash, python3. Erfarenhet av testning, continous integration och underhåll av utvecklingsmiljöer är meriterande.

Ditt nästa steg

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag om detta känns som din kommande utmaning! Du är givetvis varmt välkommen att kontakta rekryterande chef om du vill veta mer om tjänsten.


Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Placeringsort är Linköping. Välkommen till oss!


Vad du blir en del av

Dynamics är ett affärsområde inom Saab som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Vår breda produktportfölj innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med utmanande och varierande uppdrag i våra produktutvecklingsprojekt med fokus på att utveckla och leverera avancerade programvarusystem för främst missiler, torpeder och undervattenssystem. Du kommer arbeta tillsammans med andra erfarna ingenjörer i en miljö som främjar din karriär såväl som personliga utveckling.

Vi värnar om att vara en bra arbetsplats där gemenskap, utmaningar och trivsel står högt i kurs. Vi är även stolta över att ha en arbetsmiljö där vi tar hänsyn till att vi alla är olika men att vi ändå delar samma mål – att skydda människor. Du kan läsa mer om oss här.

Apply for job!