Systemingenjör luftvärn och artilleri

Vacancies 02 April 2019

Closing date

05-May-2019

Location

Halmstad

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Torbjörn Andersson +46 (470) 42175
Apply for job!

Systemingenjör luftvärn, ILS, IA

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vi finns i Halmstad, inte minst för att möta morgondagens utmaningar inom Luftvärnsområdet, och utökar nu vår verksamhet. Vill du vara med och bidra till en säkrare värld?

Vi söker kontinuerligt nya talangfulla medarbetare för placering i Halmstad. Om förutsättningarna är de rätta kan andra orter komma ifråga.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och erbjuda stor flexibilitet och framtida utvecklingsmöjligheter. Hos oss är arbetsklimatet öppet och präglas av förtroende och prestigelöshet där alla tar initiativ och samarbetar!

Det vi söker...

...är nya medarbetare inom områdena informationssäkerhet (IA), ILS, Grund och förvaltningsdata (GoF), systemingenjör luftvärn och systemingenjör artilleri. För sökande inom informationssäkerhet får din bakgrund gärna innehålla en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller systemproduktion. För sökande inom ILS får din bakgrund gärna infatta kommunikation och dokumentationserfarenhet. För alla områden är militär bakgrund en merit, gärna som officer. Du skall kunna arbeta självständigt och målinriktat som medlem i mindre team. Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta med komplexa frågor. Du gillar att prioritera ditt arbete och är van vid att hålla tidsramar. Arbetet förutsätter att du är social, och har lätt att kommunicera både inom teamet och med parter utanför. Du är trygg med att ta ansvar för dina uppgifter och driva vidare dina processer. Du skall kunna ta ansvar för och företräda svensk myndighet.

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. 

Affärsenheten Communication and Tactical Solutions inom Support and Services erbjuder lösningar för luftvärn, kommunikation, sensorer, fordon och CBRN (Chemical Biological Radiological Nuclear) samt ett brett utbud av tekniska tjänster.

Tjänsterna kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen att söka tjänst genom länken ”Apply for job!” där du presenterar dig själv, din kompetens och din erfarenhet.

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om hur det är att jobba på Saab genom att klicka på: People Philosophy

Apply for job!