Systemingenjör Saab Dynamics

Vacancies 28 January 2020

Closing date

23-Feb-2020

Location

Linköping

Contact

Linda Molin [C] +46 (10) 2165329
Pär Palmkvist +46 (10) 2155764
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Som systemingenjör på Saab Dynamics kommer du att jobba med avancerade produkter som ligger i framkant inom många tekniska områden. Din roll blir att säkra att våra produkter möter de förväntningar som våra uppdragsgivare ställer på våra produkters förmågor. Detta gör du genom att driva det tekniska arbetet genom hela utvecklingsprocessen, från kravanalys via design till verifiering av den slutliga produkten.

Förväntningarna på dig som Systemingenjör hos oss är att du ska ha tillräcklig bredd för att förstå helheten i våra produkter, men också tillräckligt djup för att kunna kommunicera hur systemet är tänkt att fungera, med ansvariga för delsystem och komponenter i produkten.

Du kommer att röra dig inom många teknikområden och dina kontaktytor inom företaget kommer att vara breda.

Din profil

Du är civilingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet. Du har erfarenhet av att ha systemerat system av system med hjälp av en arkitektur, till exempel med modellbaserad metodik, och vi tror att du har varit med tillräckligt länge för att ha en god känsla för när det är dags att ta nästa steg i utvecklingen av produkten.
 

Vad du blir en del av

Hos oss på Saab Dynamics får du möjligheten att jobba i en del av Saab som är lite av det lilla företaget i det stora, vilket innebär en bredd i teknik och kontaktytor som kanske är lite utöver det vanliga. Det ger dig också möjligheter att påverka tekniken såväl som metoder och arbetssätt.

Produktionen är en del av affärsområdet Dynamics som erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Apply for job!