Teamleader till godsmottagning

Vacancies 13 June 2019

Closing date

02-Aug-2019

Location

Växjö

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Claes Johansson +46 (470) 42145
Apply for job!

Vi söker en Teamleader för vår gods och förrådsverksamhet. Har du erfarenhet och förmåga att prioritera och styra den dagliga verksamheten i en godsmottagning? Då kan du vara den vi söker!

Din roll

Vi stödjer våra kunder med tekniskt kunnande och förser kunden med utrustning som förrådshålls i vår lager. Våra kunder återfinns främst inom den militära sektorn men även civila och statliga myndigheter kan förekomma.

Rollen omfattar bland annat att ta hand om in och utgående gods, packning av gods, hantering av utbytesenheter i förrådet, hantering av pallager, truckkörning.

Bokning av transporter, tull och exporthantering samt att leda det dagliga arbetet för ett fåtal personer inom godsmottagningen.

Arbetsuppgifterna innebär ofta ett nära samarbete med vår övriga verksamhet i Växjö där vi bland annat bedriver tekniska tjänster, teknisk support och kvalificerad felsökning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av godsmottagning och jobbat i någon form av ledande funktion i en sådan verksamhet. Att kunna styra upp och planera verksamheten inom en godsmottagning samt delta operativt i det arbetet. Har du dessutom erfarenhet av transportbranschen är det meriterande. Då vi använder oss av affärssystem och denna roll innebär mycket administrativt arbete behöver du god datavana, och meriterande är vana ifrån affärssystemet IFS. Då vi ständigt söker efter enklare lösningar och flöden kommer du behöva arbeta med förbättringsåtgärder och att förenkla rutiner, uppdatera handböcker/teamsiter mm. Du behöver behärska både engelska och svenska i tal och skrift. Du behöver en god förmåga att arbeta självständigt, men även att du tycker om att samarbeta med övrig personal. Du är noggrann och ordningssam.

På gruppen arbetar dagligen ett fåtal personer, vilka kan variera.

Utöver genomförd grundskoleutbildning behöver du ha erfarenhet och kunskaper inom förråds och lagerarbete.

Körkort B krävs.

Placeringsort är Växjö.

Vad blir du en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab AB. Vi levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad. Vi leverarar kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen

Vill du läsa mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår:People Philosophy

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people

Apply for job!