Teknikinformatör för Gripens stöd- och träningssystem

Vacancies 14 January 2020

Closing date

03-Feb-2020

Location

Linköping

Contact

Magnus Franzén +46 (10) 2169244
Johan Olsson +46 (13) 184208
Apply for job!

Vad du blir en del av

Vi är en handfull teknikintresserade redaktörer som jobbar på sektionen för produktsupport. På sektionen som sådan finns det utrymme för talanger inom området teknikinformation. Vi tillhandahåller integrerade publikationslösningar anpassade för Gripens stödsystem och träningssimulatorer.

Din framtida utmaning

Du kommer att ta fram produktmanualer som vänder sig till brukare av Gripens stödsystem och träningssimulatorer.

Din utmaning kommer framförallt att handla om att:

  • Använda dina färdigheter i engelska språket enligt gällande skriv- och stilregler. Vi har dessvärre inte utrymme för skönlitterära verk i våra produktmanualer.
  • I samråd med dina kollegor finna de mest pedagogiska informationsstrukturerna. Du kommer att vara redaktör, ansvarig för hur informationen för en produkt kan utformas för att på effektivast sätt omvandlas till kunskap hos läsaren.
  • Lära dig ny teknik inom området.

Den du är idag

Vi tror att du älskar språk i allmänhet och engelska i synnerhet. Vi hoppas dessutom att kärleken är besvarad så till vida att du har en dokumenterad språkbegåvning som du tidigare har fått använda i ett yrke där du har fått skriva och redigera tekniska publikationer. Kombinerar du dessa färdigheter med teknik- och flygintresse kommer du att trivas ypperligt med jobbet.

Hos oss finns utrymme för alla prestigelösa personlighetstyper. För den specifika tjänsten tror vi dock att du kommer att passa extra bra om du är utåtriktad och självgående. Lägg till integritet och professionell inställning så är du den person vi söker.

Det är svårt att peka ut specifika utbildningar som resulterar i den kompetensen som vi hoppas att du besitter. Teknik-, pedagogik- och/eller språkstudier, alla områden har tidigare levererat duktiga teknikinformatörer.

Erfarenhet inom följande områden är meriterande:

•                     Pumax

•                     Confluence

•                     Teamcenter

•                     Simplified Technical English

•                     Microsoft manual of style

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Apply for job!