Teknisk administratör

Vacancies 08 October 2019

Closing date

31-Oct-2019

Location

Linköping

Contact

Emir Acar [C] +46 (10) 2169353
Jan Ström +46 (13) 181805
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.


Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. 

Affärsenheten Gripen Support levererar supportlösningar som sträcker sig över hela Gripenflygplanets livslängd. Avdelningen Maintenance Production är enhetens samlade kompetens för apparatunderhåll, reparation och fåstyckestillverkning. Vi möjliggör en effektivare verksamhet och konkurrenskraft för Support och Services

Till sektionen Engineering i Malmslätt söker vi nu en medarbetare till tekniskadministration.

Din framtida utmaning


Du kommer främst att jobba med tekniskadministration i form av registrering och uppdateringar i vårt affärssystem Sherpa. Även övriga traditionella administrationsuppgifter förekommer med variation över tid. Kvalitetssäkring av ovanstående är en grundläggande och viktig del i arbetet.


Den du är idag


Vi söker dig som tycker om när det är mycket på gång och som är driven, initiativtagande och effektiv i ditt sätt att arbeta. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med siffror och dokumentation, samt att du har goda kunskaper i Excel och Sherpa affärssystem.


Eftersom tjänsten innehåller administration och ensamarbete behöver du kunna växla mellan att arbeta självständigt och att arbeta med de kollegor som befinner sig i de gränssnitt du kommer att verka i. En positiv attityd och en förmåga att bygga förtroende är viktigt.
Du har som lägst gymnasieutbildning. Meriterande är även erfarenhet av arbete inom närliggande områden (t.ex. flyg/komponentunderhåll och/eller administration inom liknande område). För rätt person erbjuder tjänsten ett utmanande, utvecklande och variationsfylld arbete.

Låter det intressant?

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Saab


Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

 

Apply for job!