Teknisk depåmedarbetare till flygverksamhet

Vacancies 24 March 2020

Closing date

10-Apr-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Emma Sander +46 (13) 183358
Apply for job!

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Sektionen Aircraft Mechanics and Logistics ingår i avdelning Ground Support Equipment (GSE). Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund.

Inom sektionen jobbar vi i huvudsak med utveckling, anskaffning och leverans av verktyg och underhållsutrustning som används vid underhåll av flygplan och helikoptrar. En del i vår verksamhet är en depå som hanterar anskaffad utrustning och förbereder den för leverans till kund, där vi nu söker en ny medarbetare.

Din framtida utmaning

Som teknisk depåmedarbetare hos oss kommer du hantera underhållsutrustning och verktyg till flygplan och helikoptrar.

Det är ett varierande jobb där en del innebär sammanbyggnad av olika typer av underhållssatser och utrustningspaket till våra kunder. Arbetet sket huvudsakligen internt och i nära samarbete med sektionens underhållsingenjörer, men även ute hos våra kunder.

Du kommer även arbeta med lagerarbete såsom hantering av beställningar, organisering av lagermiljö och truckkörning. Resor i tjänsten förekommer.

Den du är idag

Vi söker dig som har erfarenhet inom lager eller produktion. För att trivas i rollen tror vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta praktiskt.

Du är van vid att organisera och planera ditt arbete självständigt och är noga med att leverera med kvalitet. Du känner dig trygg i att tala inför mindre grupper och du är uppmärksam och tillmötesgående mot våra kunders behov.

Kvalifikationskrav:

  • Avslutad gymnasieexamen
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Goda datakunskaper däribland MS Office
  • B-körkort

Meriterande:

  • Några års erfarenhet av liknande arbete
  • Utbildning inom logistik
  • Systemkunskap inom IFS Sherpa, samt UNIFORM.
  • Truckkörkort

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering så tveka inte utan sök idag!

Apply for job!