Teknisk projektledare – underhållsutrustning för flygplan och helikoptrar

Vacancies 10 May 2019

Closing date

24-May-2019

Location

Linköping

Contact

Emir Acar [C] +46 (10) 2169353
Jim Nemeth +46 (13) 231015
Apply for job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Sektionen Aircraft Mechanics and Logistics ingår i avdelning Ground Support Equipment (GSE). Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. 

Våra affärsuppdrag består av att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.

Din framtida utmaning

Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill koordinera våra uppdrag mot interna och externa kunder!

Som teknisk projektledare hos oss ingår du i ett team med fokus på utveckling och anskaffning av underhållsutrustning till Försvarsmaktens flygsystem.

Du får ett varierande jobb där du är tekniskt stöd direkt åt våra kunder i frågor som rör både kommande och befintlig utrustning för underhåll på flygplan och helikoptrar.

Du projektleder flera mindre uppdrag från anbud till leverans där du bland annat kalkylerar, hanterar kundkrav och säkerställer leverans. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder, leverantörer och interna funktioner.

Rollen kräver en del resor till våra sektioner på annan ort, samt till våra kunder och Försvarsmaktens förband.

Din placering är i Malmslätt, Linköping.

Den du är idag

Vi söker dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter med en vilja att vara en naturlig del av ett team. Som person tar du initiativ och driver uppdrag mot kund på ett självständigt och organiserat sätt, och är mån om våra kundrelationer.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, t.ex. som tekniker med några års relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenheter inom flygområdet.

Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du innehar körkort med minst behörighet B.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Känns det här jobbet intressant? Vänta inte med din ansökan, sök idag! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Apply for job!