Teknisk Projektledare till flygverksamhet

Vacancies 25 March 2020

Closing date

19-Apr-2020

Location

Linköping

Contact

Lisen Götze [C] +46 (10) 2167765
Emma Sander +46 (13) 183358
Apply for job!

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Sektionen Aircraft Mechanics and Logistics ingår i avdelning Ground Support Equipment (GSE). Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund.

Inom sektionen jobbar vi i huvudsak med utveckling, anskaffning och leverans av verktyg och underhållsutrustning som används vid underhåll av flygplan och helikoptrar. Som teknisk projektledare hos oss ingår du i ett team med fokus på utveckling och anskaffning av underhållsutrustning till Försvarsmaktens flygsystem.

Din framtida utmaning

Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill koordinera våra uppdrag mot interna och externa kunder!

Du får ett varierande jobb där du är tekniskt stöd direkt åt våra kunder i frågor som rör både befintlig och kommande utrustning för underhåll på flygplan och helikoptrar. Du projektleder flera mindre uppdrag från anbud till leverans där du bland annat kalkylerar, hanterar kundkrav och säkerställer leverans. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder, leverantörer och interna funktioner.

Rollen kräver en del resor till våra sektioner på annan ort, samt till våra kunder och Försvarsmaktens förband.

Din placering är i Malmslätt, Linköping.

Den du är idag

Vi söker dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter med en vilja att vara en naturlig del av ett team. Som person tar du initiativ och driver uppdrag mot kund på ett självständigt och organiserat sätt, och är mån om våra kundrelationer.

Kvalifikationskrav:

  • Avslutad gymnasieexamen
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Goda datakunskaper däribland MS Office
  • B-körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet som t.ex. tekniker inom flygbranschen
  • Ingenjörsutbildning på högskolenivå
  • Systemkunskap inom IFS Sherpa och UNIFORM
  • Erfarenheter inom flygområdet och Försvarsmakten

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering så tveka inte utan sök idag!

Apply for job!