Teknisk Testare Plattform

Vacancies 24 March 2020

Closing date

30-Apr-2020

Location

Göteborg

Contact

Åsa Mårtensson [C] +46 (10) 2165107
Andreas Beckman +46 (10) 2162460
Apply for job!

Brinner du för systemutveckling i teknikens framkant?

Är du van vid att arbeta med komplexa system och skapa högkvalitativa lösningar?

Vill du arbeta i en fullt teambaserad Agil organisation?

Då har du hittat rätt!

Vi söker dig som vill arbeta med test och verifiering av datorplattformar med avseende på OS konfiguration, Cyber Security och nätverk i våra radarsystem. Du har ambition och drivkraft att utveckla dig själv och trivs med att jobba i ett tvärfunktionellt Agilt team där du bidrar till teamets utveckling.

Du gillar att ta ansvar för helheten och har lätt för att förmedla din vision. Vi erbjuder dig en stimulerande miljö med möjlighet att arbeta med erfarna kollegor i en mängd olika utvecklings och kundprojekt.

Din profil

Du har en teknisk högskoleutbildning och ett genuint intresse för test och verifiering av datorsystem. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom något av följande områden:

·         Test och verifiering

·         Testautomatisering och skriptutveckling

·         Verktyg så som Git, Bash-scripting, Jenkins

·         Nätverk/IT administration, Firewall konfigurering,

·         Linux/Unix/Windows

·         Continuous integration/delivery

Du är trygg i att presentera och kommunicera resultat av test. Du har en "agil inställning" och gillar att arbeta i team enligt Scrum eller Kanban. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt.  

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi är 430 anställda, varav 250 i Göteborg. Övriga finns på våra siter i Syracuse, USA, och i Halden, Norge.

Du kommer att tillhöra sektionen Signal and Data Processing som ansvarar för mjukvaruutveckling på Surface Radar Solutions.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Läs mer om hur det är att arbeta på Saab:People Philosophy

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!