Testsystemutvecklare

Vacancies 02 December 2019

Closing date

15-Dec-2019

Location

Linköping

Contact

Linus Hall [C] +46 (10) 2167734
Peter Anderstedt +46 (13) 186153
Apply for job!

Är du intresserad av utveckling av elektronik och programvara till testutrustningar? Vill du bli en del av en växande utvecklingsorganisation med kompetenta kollegor och jobba med en bred produktportfölj av olika försvarssystem? Då ska du söka jobbet som testsystemutvecklare!

Din framtida utmaning

Arbetsuppgifterna omfattar allt som har med utveckling av elektronik- och programvaruutveckling till testutrustningar att göra. Utöver att arbeta med ren testutveckling kommer du att få skriva kravspecifikationer, arbeta med teststrategier, metodik, felsökning, miljötest, elektronikkonstruktion och konstruktionsverifiering. Testobjekt är allt från kretskort upp till hela elektroniksystem.

Vi vill att du ska bli en del av vårt team och vår kreativa arbetsmiljö där kompetens och idéutveckling är nyckeln till vår framgång.

Den du är idag

Du är en person som ser utmaningen i tekniskt avancerade projekt och som kan leverera lösningar som svarar mot höga krav på prestanda och tillförlitlighet.

Utvecklingen sker i projektform som varierar i storlek och omfång, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. Du kommer att ges möjligheten att utvecklas i din roll utifrån dina tidigare erfarenheter.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Placeringsort är Linköping

Vad du blir en del av

Du blir en del av sektionen Platform. Sektionen ligger under elektronikavdelningen med ca 80 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. Vi är en del av Saab Dynamics.

Apply for job!