Tillförordnad sektionschef inom Ground Support Equipment

Vacancies 20 March 2020

Closing date

13-Apr-2020

Location

Linköping

Contact

Lovisa Freberg [C] +46 (10) 2160441
Jim Nemeth +46 (13) 231015
Apply for job!

Din framtida utmaning

Vi organiserar nu om och söker en tillförordnad sektionschef till sektionen Aircraft Mechanics & Design i Malmslätt som jobbar med underhållsutrustning till Gripen. Inom sektionen finns kompetenser för teknisk utveckling, anskaffning och vidmakthållande av underhållsutrustning till flygsystemet. Du kommer att ha ansvar för sektionens ekonomi, affärer och verksamhet. Ditt arbete blir att leda sektionen och utveckla verksamheten, medarbetare och affärer mot våra uppsatta mål där en viktig del är att bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Rollen innebär även ett personalansvar för ca 25 medarbetare som innefattar bland annat kompetensutveckling, lönesättning och arbetsmiljöansvar. Tjänsten är ett tvåårigt vikariat med möjlighet till förlängning. Du rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Placeringsort är Malmslätt, Linköping. Resor i tjänsten förekommer.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Saab och fördelarna med att arbeta hos oss? Läs vår People Philosophy.
 

Den du är idag

Vi söker dig som har ett stort intresse av ledarskap och som på ett bra sätt kan skapa förutsättningar för medarbetare att utvecklas, prestera och må bra. Du är engagerad, ansvarsfull och initiativrik och tycker om att utveckla verksamheten. Du har även en förmåga att kunna växla perspektiv från operativt till mer strategiskt ledningsperspektiv. För att du ska trivas hos oss ser vi att du har förmåga att ge energi och skapa engagemang i gruppen, där samarbete och kommunikation är viktiga ledord.

Kvalifikationskrav:

·         Erfarenhet av en ledande roll som projektledare, linjechef eller funktionsledarroll

·         Akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet

·         Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt

·         B-körkort.
 

Meriterande:

·         Erfarenhet av flygverksamhet

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 

Vad du blir en del av

Avdelning Ground Support Equipment består idag av ca 110 medarbetare med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Vi är en del av affärsområde Support & Services inom Saab AB. Vår avdelning arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer. Våra affärsuppdrag består av att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.

Urval sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag - vi ser fram emot den!


If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Apply for job!