Väitöskirja signaalinkäsittelystä vai töihin teollisuuteen? – Saab tarjoaa molemmat

Vacancies 21 January 2019

Me Saabilla suuntaamme katseemme horisontin yli tulevaisuuteen ja jatkuvasti laajennamme teknologian mahdollisuuksia. Teemme yhteistyötä kehityksen kärkeä edustavien kumppaneiden kanssa maailmanlaajuisesti. Yhdessä teemme maailmasta turvallisemman paikan.

Closing date

31-Mar-2019

Location

Helsinki

Contact

Petteri Alinikula, Hiring Manager +358 404801882
Apply for job!

What you will be part of

Saab Finland Oy tekee pitkän aikavälin tutkimustyötä parhaissa yliopistoissa. Aalto-yliopisto on tärkeä tutkimuskumppanimme erityisesti havainnointiin liittyvissä teknologioissa. Tavoitteenamme on kouluttaa uusia tohtoreita, vahvistaa yliopiston asemaa ja luoda näköaloja tulevaisuuteen Saabille tärkeillä turvallisuuteen liittyvillä aloilla. Saab Sensor Research Program toimii läheisessä yhteistyössä sekä Aalto-yliopiston että Saabin tuotekehitysyksikköjen kanssa.

Your role

Etsimme uusia tohtoriopiskelijoita signaalinkäsittelyn alueelle. Sinulla voi olla jo useamman vuoden kokemus toimimisesta teollisuudessa tai saatat olla vastikään yliopistosta valmistunut diplomi-insinööri tai maisteri. Tehtävässäsi tulet tekemään väitöskirjatutkimusta Aalto-yliopiston parhaissa tutkimusryhmissä läheisessä yhteistyössä Saabin asiantuntijoiden kanssa. Tutkimusaiheesi liittyy läheisesti monisensorijärjestelmiin, signaalinkäsittelyyn, koneoppimiseen, optimointiin ja data-analyysiin. Työssäsi sinulla on mahdollisuus oppia, kehittää ja soveltaa uusimpia laskennallisia menetelmiä käytännön kannalta hyvin relevantteihin ongelmiin. Olet vakituisessa työsuhteessa Saabiin, mutta suurimman osan ajastasi käytät akateemiseen tutkimukseen Otaniemen kampuksella. Lisäksi tulet osallistumaan myös Saabin sisäisiin tuotekehitysprojekteihin.

Olet innostunut toimimaan ympäristössä, jossa pitkän aikavälin tutkimuksella pyritään aikaansaamaan merkittäviä teknologisia innovaatioita ja murroksia. Olet luova ja innostuva, saat asioita aikaiseksi ja osaat haastaa nykyisiä ratkaisuja. Ansiosi ja aikaisempi opintomenestyksesi ovat riittävän korkeat tullaksesi hyväksytyksi Aalto-yliopiston tohtoriopintoihin.

Your experiences and skills

Olet kiinnostava ehdokas tähän tehtävään, jos sinulla on

  • vahva osaaminen tietoliikenteen ja/tai radiotaajuisten sensoreiden kuten tutkien signaalinkäsittelyn menetelmistä ja teoriasta
  • vankka teoriapohja esimerkiksi tilastollisista menetelmistä, informaatioteoriasta, koneoppimisesta tai optimoinnista ja kyky soveltaa uusimpia tieteellisiä menetelmiä
  • vahva mielenkiinto matemaattiseen ja analyyttiseen ongelmanratkaisuun sekä sujuva MATLAB-osaaminen
  • systeemiosaamista tietoliikenteestä tai tutkajärjestelmistä

Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.

Saab kuuluu maailman johtaviin turvallisuusyhtiöihin. Yhtiö toimii maa-, meri- ja ilmapuolustuksen, siviiliturvallisuuden sekä -ilmailun aloilla. Meillä on lähes 17 000 työntekijää ja toimimme kaikilla mantereilla. Edustamme teknologisen kehityksen kärkeä useilla osa-alueilla, ja sijoitamme 25 prosenttia liikevaihdostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Saab on yhtiö, joka tarjoaa mahdollisuuksia. Yhtiö, jossa näemme monimuotoisuuden vahvuutena ja jossa sinulle annetaan sekä vastuuta että hyviä mahdollisuuksia urakehitykseen. Samalla koemme arvokkaaksi työntekijöidemme elämän ja hyvinvoinnin työn ulkopuolella.

Apply for job!