Verkstadstekniker

Vacancies 30 October 2019

Closing date

17-Nov-2019

Location

Huskvarna

Contact

Agneta Bomberg +46 (10) 2168011
Mikael Engvall +46 (10) 2168234
Apply for job!

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics, Combitech, Vricon, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holding organisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK. Vill du vara med och stötta vårt arbete med teknik i framkant? Då är du välkommen till Saab Avionics Systems. Inom Saab arbetar vi ständigt med att utveckla befintlig och ny teknik för att tillmötesgå kundens behov. Vi arbetar löpande med att utveckla vår kompetens. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och så kommer det alltid att vara, samtidigt ställer vi höga krav då vår ambition är att leverera produkter och system av högsta kvalité. Vi söker därför engagerade och motiverade medarbetare med hög grad av affärsmässighet och som är målinriktade. Vi ställer stor vikt vid att skapa förtroende både internt gentemot varandra men också gentemot våra kunder. Vi söker medarbetare som vill arbeta i en miljö som kännetecknas av kunskap, förtroende och vilja.

Vi tillverkar precisionsbearbetade komponenter främst till flygindustrin och försvarsindustrin. Som anställd hos oss kommer du att arbeta inom flertal projekt. Du kommer att tillhöra en verkstadsavdelning som ansvarar för och hanterar ett flertal processer såsom manuell- och processgradning, värmebehandling, CNC- och manuell hening och detaljrengöring. Till din hjälp har du flertalet olika verkstadsmaskiner. Både manuella och CNC styrda. Du kommer också att arbeta med att utveckla och förbättra vår avdelning tillsammans med kollegorna inom gruppen samt med stödfunktioner. Du blir en del av en engagerad och positiv arbetsgrupp om 4 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar och förmåga att prioritera.

Vi söker en driven och innovativ person. Gärna med erfarenhet från verkstadsteknik, detaljkontroll, mätteknik och maskinbearbetning. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att arbeta målorienterat och självständigt. Arbetstiden är förlagd på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Apply for job!